29. listopadu 2016

Ochranná bublina (vajíčko)

Vytváření ochranné bubliny představuje pravděpodobně nejvýznamnější krok duševní ochrany. Jakmile jej zvládáte, můžete se spolehnout, že budete v bezpečí a v klidu, neboť jste si okolo sebe vytvořili silnou astrální vrstvu.

Vytvoření bubliny
  1. Posaďte se na židli nebo se položte na postel a uvolněte se (viz. Relaxace). Uvědomte si svou auru (éterické tělo), která vás obklopuje,a soustřeďte se na ni. Myslete na ni jako na povlak či membránu, jež vás uzavírá jako v balonu. Představte si, jak se s každým nádechem i výdechem nafukuje a smršťuje. Pokračujte tak dlouho, dokud necítíte, že máte tento proces pod kontrolou.
  2. Nyní si představte, že se aurický obal s každým vaším výdechem zvětšuje, ale při vdechnutí už se nezmenšuje - nafukujte ho dál a dál jako balon, dokud kolem vás (ve vzdálenosti přibližně 70 cm od těla) nevytvoří lesknoucí se ovál bílého světla.
  3. Stále si opakujte "Jsem v bezpečí, jsem pod ochranou." Máte-li chuť, říkejte si to nahlas. Přitom si představte, že vaše ochranná bublina je stále zářivější a její slupka stále tužší. Představte si, jak se od ní vše potenciálně škodlivé či zraňující odráží a vrací tam, odkud to přišlo.
  4. Až si budete jistí (ale teprve, až si budete úplně jistí!), že se ochranná bublina "usadila", si řekněte, že je to magnet pro všechno pozitivní a že do ní mohou vstoupit síly dobra a lásky, aby vám požehnaly. Buďte opatrní a k tomuto kroku skutečně přistupte teprve ve chvíli,kdy si vaše ochranná bublina pořádně "sedne".
  5. Budete-li to považovat za nezbytné, řekněte si nahlas, že kdykoli budete potřebovat ochranu, vaše bublina se automaticky objeví. Pevně si opakujte: "Kdykoli mi bude třeba ochrany, je tu." Až budete připraveni, dovolte bublině, aby se opět stáhla kolem obrysu vašeho těla. Nechte ji zmenšovat, dokud se nevrátí k normální velikosti vašeho éterického těla. Ubezpečte se, že jste se vrátili do přítomného okamžiku tím, že něco sníte a vypijete, poplácáte se a položíte chodidla na podlahu.
  6. Toto cvičení opakujte jeden měsíc každý den. Zabere to jen 10 minut. Pak bublinu posilujte vždy po několika dnech a nakonec ji jednou měsíčně zmenšujte. Pokud se cítíte ohroženi, počet cvičení zvyšte. Jakmile si na to zvyknete, dokážete svou bublinu vytvořit okamžitě - ať už budete na cestách či v práci, nebo kdekoli, kde to budete potřebovat. Velice to přispěje k vašemu pocitu sebedůvěry a pohodlí.